Wat te doen in Buenos Aires?

Buenos Aires wacht op je met zijn geweldige steaks, rode wijn en tal van sites om je dagenlang bezig te houden. Deze stad slaapt zelden en je hebt de kans om tijdens je bezoek vele weekendferias of -markten, geweldige eetgelegenheden, historische bezienswaardigheden, pleinen en musea te verkennen.

Drink een glas malbec, eet een empanada in het park, of ga erop uit en oefen je tangovaardigheden … of laat het gewoon over aan de professionals.

Als je moe bent van al het verkennen en winkelen, bestel dan een café con leche en ontspan naast de hippe Porteños (zoals de mensen in de stad worden genoemd). ‘Het Parijs van Zuid-Amerika’ met zijn eindeloze cafés, nachtclubs, heerlijke gerechten en Europese architectuur is klaar voor gebruik als je hersteld bent.

Praktische tips voor het boeken van je reis

Boek je vlucht

Vind de goedkoopste vluchten met Vliegtickets.be. Dat is onze favoriete zoekmachine omdat ze aanbiedingen en maatschappijen van over de hele wereld doorzoekt, zodat je zeker bent dat er geen goedkope vluchten over het hoofd worden gezien.

Boek je verblijf

Gebruik Booking.com omdat zij ten alle tijden de goedkoopste prijzen voor hotels en logementen weergeven. Wij gebruiken ze continu voor het boeken van onze reizen.

Vergeet je reisverzekering niet

Een goede reisverzekering beschermt je in geval van ziekte, diefstal en een onvoorziene annulatie. Voor onze verzekeringen gebruiken we steeds Europ Assistance. Je geniet op reis volledige bescherming voor het geval er iets misloopt. Zonder reisverzekering zouden wij alvast niet meer reizen - we hebben er al vaak beroep op moeten doen.