De beste last-minutes voor een citytrip in 2019

De zomervakantie komt eraan, en misschien voel jij het net als vele anderen al kriebelen om ook dit jaar weer heerlijk op vakantie te gaan naar een zonnige bestemming. Dat heb je immers dubbel en dik verdiend! Maar natuurlijk hoeft zo’n reisje ook geen arm en een been te kosten – met wat slim zoekwerk snor je zo de nieuwste last-minutes op waarmee je op reis kan gaan voor een prikje!

Viva Barcelona!

Wat een citytrip betreft biedt Barcelona het allemaal: de Spaanse zon, heerlijke stranden en mogelijkheden genoeg om wat cultuur op te snuiven. Of je nu gaat zonnekloppen aan de Middellandse zee, gaat winkelen op Las Ramblas of Park Guell gaat bezoeken – je zal je geen moment vervelen!

Gastvrij Lissabon

Genieten van het beste wat Portugal te bieden heeft doe je in Lissabon. De stad is één van de snelst groeiende vakantiebestemmingen van Europa, wie er voet aan de grond zet zal meteen begrijpen waarom. Het heerlijke klimaat, de gezellige drukte wanneer lokale inwoners na het werk wat Gin Gina gaan drinken in één van de vele barretjes, lekker kuieren aan het water… Lissabon heeft troeven bij uitstek. Aanrader!

New York, New York

Wolkenkrabbers zo ver het oog reikt, iconische landmarks uit de Amerikaanse geschiedenis en een gezellige drukte van Manhattan tot New Jersey: wie droomt er niet van om ooit eens de Big Apple te bezoeken? Nu kan je dat aan een spotprijsje, want dankzij deze last-minute sta je voor je het weet in New York voor een spotprijsje!

Praktische tips voor het boeken van je reis

Boek je vlucht

Vind de goedkoopste vluchten met Vliegtickets.be. Dat is onze favoriete zoekmachine omdat ze aanbiedingen en maatschappijen van over de hele wereld doorzoekt, zodat je zeker bent dat er geen goedkope vluchten over het hoofd worden gezien.

Boek je verblijf

Gebruik Booking.com omdat zij ten alle tijden de goedkoopste prijzen voor hotels en logementen weergeven. Wij gebruiken ze continu voor het boeken van onze reizen.

Vergeet je reisverzekering niet

Een goede reisverzekering beschermt je in geval van ziekte, diefstal en een onvoorziene annulatie. Voor onze verzekeringen gebruiken we steeds Europ Assistance. Je geniet op reis volledige bescherming voor het geval er iets misloopt. Zonder reisverzekering zouden wij alvast niet meer reizen - we hebben er al vaak beroep op moeten doen.